Äyräpää Symposiumi siirtyy

TAPAHTUMAT 04.02.2020

Äyräpää Symposiumi järjestetään 11.9.2020 Finlandia-talossa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnistynyt – varaa paikkasi nyt!

Mikä vie tutkimusta eteenpäin? Mikä on tutkimusryhmän merkitys? Mikä merkitys palkinnoilla on tutkijalle? Äyräpää Symposiumissa 11.9.2020 jaetaan Apollonian ja Duodecimin merkittävimmät palkinnot.

Tule kuuntelemaan palkittujen luennot sekä mielenkiintoiset lavakeskustelut huippututkimuksen hyödyntämisestä ja verkostoidu. Keskustelemassa muun muassa prof. Timo Sorsa ja prof. Erika Isolauri!

Symposiumin tavoitteena on nostaa esille tieteen ja tutkimuksen merkitystä lääketieteelle, väestön terveydelle ja yhteiskunnalle.

Suomen hammaslääkäriseura Apollonia jakaa tilaisuudessa Apollonia-palkinnon kunnianosoituksena ansiokkaasta hammaslääketieteellisestä tutkimustyöstä.

Duodecim jakaa symposiumissa Matti Äyräpää -palkinnon menestyksellistä tutkimustyötä aktiivisesti tekevälle suomalaiselle lääkärille.

Nuoren tutkijan palkinto myönnetään itsenäisen tutkimuskykynsä osoittaneelle etevälle lääketieteen tutkijalle, joka ei ole vielä täyttänyt 38 vuotta.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tilaisuuteen »