Marraskuussa järjestettävän 140. vuosipäivän symposiumin teemana on yhteisöllisyys ja dialogi – ilmoittaudu mukaan!

UUTISET 29.10.2021

Vuorovaikutus, keskinäinen arvostus, kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen ovat keskiössä niin potilaan ja lääkärin kohtaamisessa kuin tiedeyhteisöissä. Tule kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja juhlistamaan 140-vuotiasta Duodecimia vuosipäivän symposiumiin ja juhlawebinaariin. Ilmoittautuminen tapahtumiin on käynnistynyt.

Vuosipäivän symposiumi Tusinasta tuhansiksi – 140 vuotta yhteiseksi hyväksi järjestetään kaksipäiväisenä 18.–19.11.2021. Juhlasymposiumi järjestetään Helsingissä, Ravintola Töölön auditoriossa perjantaina 19.11. klo 12.15. Päivää aiemmin 18.11. järjestettävä juhlawebinaari on suunnattu jäsentemme lisäksi sidosryhmille.

Torstain juhlawebinaarissa pohditaan yhteisöllisyyden ja perjantain juhlasymposiumissa dialogin moniulotteisuutta terveydenhuollon kohtaamisissa.

Ilmoittautuminen symposiumiin ja webinaariin on käynnistynyt. Paikkoja Ravintola Töölöön on rajoitetusti. Huomioimme osallistujamäärissä voimassa olevat kokoontumisrajoitukset. Juhlasymposiumia voi seurata myös verkkolähetyksenä.

Mielenkiintoisen ohjelman lisäksi symposiumissa julkaistaan kolme merkittävää palkinnonsaajaa. Konrad ReijoWaaran palkinto (20 000 euroa) jaetaan joka vuosi ansiokkaasta käytännön lääkärintyöstä. Matti Äyräpään palkinto (20 000 euroa) puolestaan myönnetään menestyksellistä tutkimustyötä tekevälle suomalaiselle lääkärille. Nuoren tutkijan palkinto (10 000 euroa) myönnetään itsenäisen tutkimuskykynsä osoittaneelle etevälle lääketieteen tutkijalle, joka ei vielä ole täyttänyt 38 vuotta.

Tutustu symposiumin ja webinaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu pian mukaan! »